Yes! Een zwangerschaps shoot

Van harte gefeliciteerd! Jullie verwachten binnenkort een kindje. Een hele bijzondere tijd waarin er veel verandert. Niet alleen moet er een hoop geregeld worden, ook aan je lijf merk je dat er van alles aan het veranderen is. Een hele emotionele tijd.

Met een zwangerschapsshoot sta ik graag samen met jou even stil bij deze bijzondere fase in je leven. Dat kan alleen (nou ja technisch gezien met z’n tweeën ;-)), maar uiteraard ook samen met je partner of eventuele oudere broertjes/zusjes. Niet alleen een hele leuke ervaring, maar ook mooie foto’s voor later! Lees hieronder de ervaringensverhalen.

Laatste shoots

 

Chantal – Zwangerschaps fotoshoot in Bussum

Chantal – Zwangerschaps fotoshoot in Bussum

Kleurenpalet Met het prachtige kleurenpalet van rood, oranje en geel is het geen ontkomen meer aan: de herfst is echt begonnen! Wat mij betreft één van de mooiste seizoenen. Voor deze zwangerschapsfotoshoot ontmoet ik Chantal en Jurgen op de parkeerplaats bij...

Cindy –  Zwangerschaps fotoshoot in Bussum

Cindy – Zwangerschaps fotoshoot in Bussum

Een eerste zwangerschap blijft zo ontzettend bijzonder. Alle voorbereidingen die worden getroffen. Het kiezen van de naam, een geboortekaartje uitzoeken en natuurlijk het klaarmaken van de babykamer! En vlak voor de geboorte leggen we dit speciale moment vast tijdens...

Ninon – Zwangerschaps fotoshoot in Huizen

Ninon – Zwangerschaps fotoshoot in Huizen

Het vastleggen van een zwangerschap is altijd erg bijzonder. De verwachting en het uitkijken naar de geboorte van een kindje, het blijft heel speciaal. Helemaal als het je eigen vriendin is die zwanger is! Ik heb de eerste zwangerschap ook mogen vastleggen. Toen...

faq

Veel gestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik boeken?

Om teleurstelling te voorkomen is het altijd raadzaam om tijdig je shoot te boeken. Een zwangerschapsshoot plan ik het liefst in wanneer je rond de 30 en 34 weken zwanger bent. De buik is dan al mooi zichtbaar. Bijkomend voordeel is dat de meeste vrouwen dan ook nog redelijk fit zijn. Niet geheel onbelangrijk! Uiteraard is later in de zwangerschap ook mogelijk, maar dat kunnen we in overleg bepalen. Per slot van rekening verloopt iedere zwangerschap anders!

Kan ik nog iets voorbereiden voor de fotosessie?

Het belangrijkste is dat je je op de dag van de fotoshoot zoveel mogelijk op je gemak voelt. Zorg dat je de dagen vooraf genoeg water drinkt, daar wordt je huid blij van! Verder komen vaak je handen (en soms voeten) ook op de foto, dus een fijne hand- en nagelverzorging is aan te raden. Verder help ik je met het poseren dus dat komt helemaal goed!

Ben ik verplicht om toestemming te geven voor het gebruik van mijn foto’s op jouw website?

Net als iedere fotograaf vind ik het leuk om mijn werk online te laten zien. Mijn portfolio is immers mijn visitekaartje! Bij het boeken van je fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de foto’s op mijn By Jess Photography social media kanalen, de website en eventueel drukwerk. Wil je dit echt niet? Geef dit dan vooraf bij mij aan, dan kan ik daar rekening mee houden. 

Wanneer gaan we fotograferen?

Om teleurstelling te voorkomen is het altijd raadzaam om tijdig je shoot te boeken. Een zwangerschapsshoot plan ik het liefst in wanneer je rond de 30 en 35 weken zwanger bent. De buik is dan al mooi zichtbaar. Bijkomend voordeel is dat de meeste vrouwen dan ook nog redelijk fit zijn. Niet geheel onbelangrijk! Uiteraard is later in de zwangerschap ook mogelijk, maar dat kunnen we in overleg bepalen. Per slot van rekening verloopt iedere zwangerschap anders!

Zitten alle foto’s bij de fotoshoot inbegrepen?

Kort gezegd: ja! Ik werk graag met totaal pakketten. Dat is voor mij een bewuste keus. Met de foto’s vertel ik jullie verhaal, ik vind het daarom zonde als jullie niet alle foto’s van de fotoshoot in je bezit hebt. Ik werk daarom met een totaal pakket, zo heb je het hele verhaal van begin tot eind. Plus het scheelt een hoop keuzestress achteraf ;). 

Wat mag ik doen met de foto’s?

De foto’s die tijdens de shoot zijn gemaakt stuur ik in hoge resolutie naar je toe. Dat betekent dat het formaat groot genoeg is om zelf de foto’s af te drukken, een canvas te laten maken of een fotoboek. Wil je graag een professioneel boek laten maken? Dan kan dat ook, informeer voor de mogelijkheden! Wil je de foto’s op social media gebruiken? Dan waardeer ik het zeer als je me hierin tagt!

Het is bij gebruik op social media NIET toegestaan om de foto’s bij te snijden, of van een filter te voorzien.

Reviews

“Al een aantal keer heb ik een shoot bij Jessica gedaan. De foto’s waren alle keren naar volle tevredenheid. Ze weet goed wat een mooi plaatje oplevert en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze speelt goed met het licht en geeft op een prettige manier aanwijzingen waarbij het wel een spontane foto blijft. Al met al een fotografe die ik zeker vaker zal vragen om mooie momenten vast te leggen.”

Charlotte

Mama van Naomi en Timo

“Jessica fotografeert met heel veel liefde, heel veel geduld, veel gelach maar ook serieus. Wij hebben drie shoots laten maken door haar. De foto’s van onze zwangerschap: wordt het een meisje of een jongen. De newborn shoot en onze trouwfoto’s. Allemaal shoots waar wij met veel trots, liefde en veel plezier naar terug kijken. Zij zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt, heb je geen inspiratie meer, maakt niet uit! Jessica heeft ook altijd leuke ideeën. Mocht je een fotograaf zoeken, zoek niet verder bij deze fotograaf zit je goed heel goed!!”

Wouter & Ilse

Trotse ouders van Liv

“Voor de geboorte van onze zoon Boris hebben we een fotoshoot met Jessica cadeau gekregen. We wilde graag een shoot zonder poespas waarbij we een aantal mooie foto’s hadden van de dagelijkse activiteiten met onze zoon. Jessica wist dit perfect vast te leggen in mooie foto’s van ons nieuwe gezin. Het ontspannen verloop en sturing van Jessica hebben voor dit mooie resultaat gezorgd. Het was een fijne shoot die erg leuk en ontspannen was en we zijn erg blij met de resultaten.”

Pieter & Romilda

Trotse ouders van Boris