Vakantiehuis – Vlieland

Ontspanning op de Waddeneilanden

Heerlijk een paar dagen op vakantie, wie wil dat nou niet? En dan ook nog doen wat je het allerleukste vindt: fotograferen! Ik mocht voor deze opdracht het vastenland verlaten voor één van de prachtige Waddeneilanden! Vlieland welteverstaan. Dit eiland is autovrij, dus dat betekende strategisch inpakken 😉.

Huis aan het strand

Na een gezellige bootvaart komen we begin van de avond op het eiland aan. De bus stond gelukkig nog op ons te wachten en zo konden we gelijk naar het vakantiehuis. De plek waar we een paar dagen zullen verblijven, én wat dus mijn model is voor de komende dagen! De verhuurders van dit huis wilde graag foto’s voor op de website en social media. En die wilde ik uiteraard met liefde maken! Het huis ligt prachtig aan het strand, dus dat was letterlijk de straat uit en zo met de voetjes in het zand.

De natuur in!

Voor ons verblijf hadden we een fiets gehuurd, waardoor we genoeg mooie dingen hebben gezien. Prachtige natuur, de duinen en uiteraard kon een bezoek aan de vuurtoren ook niet ontbreken. Het huis is overigens van alle luxe voorzien, dus na een dagje het eiland fotograferen konden we heerlijk bijkomen op de bank met Netflix. En het grote bubbelbad deed een hoop voor wat verzuurde spieren. Wat ons betreft écht een aanrader om te huren dus! Kijk en geniet mee!