Tarieven

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een fotoshoot! In onderstaand overzicht vind je per type shoot de tarieven. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Reiskosten binnen Bussum zijn altijd inbegrepen, reiskosten daarbuiten bedragen € 0,50 per km. Staat jouw wens hier niet tussen? Stuur me gerust een berichtje, dan maak ik een offerte op maat.

Ieder pakket is inclusief:

  • Nabewerking
  • Foto’s in HR kwaliteit
  • Zonder logo’s (afdrukken is vrij)
  • Foto’s worden binnen 3 weken geleverd
  • De foto’s kunnen gebruikt worden op de website en Social Media van By Jess Photography. Wil je dit liever niet? Geef dit dan aan.

faq

Veel gestelde vragen

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, dat hoeft niet. Wanneer je via de website of telefonisch een shoot bij mij boekt, dan reserveer ik deze ruimte voor jou/jullie. Na de fotoshoot ontvang je van mij een factuur. Deze moet binnen 14 dagen worden voldaan. Zodra de factuur betaald is stuur ik via Wetransfer de foto’s naar je toe.

Ben ik verplicht om toestemming te geven voor het gebruik van mijn foto’s op jouw website?

Net als iedere fotograaf vind ik het leuk om mijn werk online te laten zien. Mijn portfolio is immers mijn visitekaartje! Bij het boeken van je fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruik van de foto’s op mijn By Jess Photography social media kanalen, de website en eventueel drukwerk. Wil je dit echt niet? Geef dit dan vooraf bij mij aan, dan kan ik daar rekening mee houden. 

Wat mag ik doen met de foto’s?

De foto’s die tijdens de shoot zijn gemaakt stuur ik in hoge resolutie naar je toe. Dat betekent dat het formaat groot genoeg is om zelf de foto’s af te drukken, een canvas te laten maken of een fotoboek. Wil je graag een professioneel boek laten maken? Dan kan dat ook, informeer voor de mogelijkheden! Wil je de foto’s op social media gebruiken? Dan waardeer ik het zeer als je me hierin tagt!

Het is bij gebruik op social media NIET toegestaan om de foto’s bij te snijden, of van een filter te voorzien.

Bij het pakket zit ook nabewerking inbegrepen, wat houdt dat in?

Na het selecteren van de foto’s, bewerk ik de foto’s licht na. Eventuele kleurcorrecties worden toegepast, sommige foto’s zet ik om in zwart/wit en eventuele correcties qua belichting worden gedaan. Iedere foto wordt handmatig aangepast en bewerkt in mijn stijl om zo het beste in de foto naar boven te halen. Aangezien ik graag mijn kwaliteit waarborg is dit een zeer arbeidsintensief proces. Je kunt er daarom vanuit gaan dat je enkel de beste foto’s toegestuurd krijgt. 

Zitten alle foto’s bij de fotoshoot inbegrepen?

Kort gezegd: ja! Ik werk graag met totaal pakketten. Dat is voor mij een bewuste keus. Met de foto’s vertel ik jullie verhaal, ik vind het daarom zonde als jullie niet alle foto’s van de fotoshoot in je bezit hebt. Ik werk daarom met een totaal pakket, zo heb je het hele verhaal van begin tot eind. Plus het scheelt een hoop keuzestress achteraf ;). 

Kan ik ook de onbewerkte RAW files krijgen?

Hier kan ik heel kort over zijn: nee. Na de fotoshoot selecteer ik zorgvuldig alle foto’s die ik heb gemaakt. Ik kijk hierbij niet alleen naar de kwaliteit van de foto’s zoals licht en kleur, maar ook naar compositie. Eventuele dubbele foto’s en foto’s die erg op elkaar lijken redden de eindselectie niet. Je krijgt alle foto’s aangeleverd in hoge resolutie en in JPEG formaat.

Reviews

“Al een aantal keer heb ik een shoot bij Jessica gedaan. De foto’s waren alle keren naar volle tevredenheid. Ze weet goed wat een mooi plaatje oplevert en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze speelt goed met het licht en geeft op een prettige manier aanwijzingen waarbij het wel een spontane foto blijft. Al met al een fotografe die ik zeker vaker zal vragen om mooie momenten vast te leggen.”

Charlotte

Mama van Naomi en Timo

“Jessica fotografeert met heel veel liefde, heel veel geduld, veel gelach maar ook serieus. Wij hebben drie shoots laten maken door haar. De foto’s van onze zwangerschap: wordt het een meisje of een jongen. De newborn shoot en onze trouwfoto’s. Allemaal shoots waar wij met veel trots, liefde en veel plezier naar terug kijken. Zij zorgt dat iedereen zich gemakkelijk voelt, heb je geen inspiratie meer, maakt niet uit! Jessica heeft ook altijd leuke ideeën. Mocht je een fotograaf zoeken, zoek niet verder bij deze fotograaf zit je goed heel goed!!”

Wouter & Ilse

Trotse ouders van Liv

“Voor de geboorte van onze zoon Boris hebben w een fotoschot met Jessica cadeau gekregen. We wilde graag een shoot zonder poespas waarbij we een aantal mooie foto’s hadden van de dagelijkse activiteiten met onze zoon. Jessica wist perfect vast te leggen in mooie foto’s van ons nieuwe gezin. Het ontspannen verloop en sturing van Jessica hebben voor dit mooie resultaat gezorgd. Het was een fijne shoot die erg leuk en ontspannen was en we zijn erg blij met de resultaten.

Pieter & Romilda

Trotse ouders van Boris