Remmers van Gorkom Vastgoedadviseurs – Amsterdam

Vastgoed

Frank en Tim hebben beiden hun sporen verdiend in de vastgoedwereld. De één meer als specialist in de verhuur en ontwikkeling van winkels en winkelcentra. De ander legt meer de nadruk op beleggingstransacties. Een snelle wereld, met mooie gebouwen en gewilde panden. Dat mocht meer terugkomen op de website! Aan mij de opdracht om bij dit bedrijf passende beelden te maken.

Amsterdam

Nadat we tijdens het voorgesprek de sfeer hebben bepaald, besluiten we dat de fotoshoot in Amsterdam moet plaats vinden. Helemaal aangezien Oosterdokseiland één van de panden in hun portfolio is. Het lukt ons om tussen de toeristen door en dagjes mensen heen te navigeren. En als we richting Nemo lopen hebben we helemaal een mooi uitzicht op de gehele skyline. Precies de sfeer waar we tijdens deze fotoshoot voor gingen! Meer van hun projecten én wat ze precies doen kun je vinden op https://www.remmersvangorkom.nl/

Meer weten?

Vind je het leuk als ik met jou meedenk over hoe we jouw bedrijf/onderneming zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen? Stuur me dan even een e-mail via info@byjess.nl en dan gaan we voor jou ook een plan maken!