Pieter, Romilda & Boris – Newbornshoot in Naarden

Je allereerste kindje mogen verwelkomen is wel heel bijzonder! Na maandenlange voorbereidingen, het uitzoeken van de kinderkamer, de geboortekaartjes, de handigste kinderwagen, de stapels rompertjes die schoon gewassen in de kast liggen en niet te vergeten een naam is het dan eindelijk zover!

Cadeau

De vriendinnen van deze mama-to-be hadden als verrassing een super leuke babyshower georganiseerd en daar is deze fotoshoot cadeau gegeven. Als newborn fotograaf kom ik bij de mensen aan huis, en aangezien ik als fotograaf in ’t Gooi woon, was Naarden wel écht een thuiswedstrijd!

Details

Bij binnenkomst kreeg ik een heel warm welkom en begonnen we de baby fotoshoot met eerst een kopje thee. De huiskamer hing al vol prachtige kaartjes en baby Boris lag heel relaxed in de box. Nadat we een aantal foto’s in de woonkamer hebben gemaakt, zijn we naar boven gegaan. De kinderkamer was super leuk aangekleed met allemaal kleine details, een mooie slinger boven het bedje, een blauwe kleur op de muur en een rek vol met kralenketting, schattige slofjes en leuke olifantenknijpertjes.

Leuk om te zien hoeveel liefde en aandacht ouders in de babykamer stoppen. Na nog een paar foto’s van Boris in zijn bedje merkte we dat zijn aandacht wel een beetje op was, dus sloten we de newborn fotoshoot af. Tijd voor Boris om weer te slapen. Lieve Pieter en Romilda, heel veel geluk met jullie prachtige zoon.