Ninon – Zwangerschaps fotoshoot in Huizen

Het vastleggen van een zwangerschap is altijd erg bijzonder. De verwachting en het uitkijken naar de geboorte van een kindje, het blijft heel speciaal. Helemaal als het je eigen vriendin is die zwanger is! Ik heb de eerste zwangerschap ook mogen vastleggen. Toen hebben we gekozen voor een meer stadse look & feel in Amsterdam. Ik was wederom vereerd dat ik haar deze keer ook op de foto mocht zetten. Voor deze fotoshoot kiezen we voor een meer natuurlijke achtergrond. Het Gooi heeft verschillende mooie plekken en we kiezen voor de heide in Huizen.

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik erg gek op het fotograferen tijdens zonsondergang. Dit geeft vaak zo’n speciaal effect. Maar ‘s morgens vroeg, net als de wereld ontwaakt is het licht ook heel speciaal. Alsof je er de verwachting van een nieuwe dag in terug ziet. We kiezen er daarom voor om deze keer wat vroeger op de ochtend de fotoshoot te plannen. Eerlijk is eerlijk, het licht is deze ochtend écht magisch! Door verschillende outfits mee te nemen kunnen we verschillende stijlen foto’s maken. De één net wat meer glam en de andere wat meer vrijetijds. En aangezien ik Ninon heel goed ken kan ik echt zeggen: het past beide heel goed bij haar! Nou kijk ik met een gekleurde bril naar deze foto’s, maar ik kan niet anders zeggen: je bent echt prachtig zwanger! Het was een eer om vast te leggen!