Over mij

Een gezellige avond met vriendinnen, een romantisch etentje met je partner of gewoon een selfie: foto’s maken is makkelijker dan ooit tevoren. Je pakt je smartphone, even leuk lachen en click. Voor mij is fotograferen echter zoveel meer dan alleen die ene click. Fotografie betekent letterlijk: schrijven met licht. En wat mij betreft beschrijft dat precies datgene wat fotografie is: een kunst, een manier van je uitdrukken en een manier om herinneringen vast te leggen. Ik zie het als een persoonlijke uitdaging om jou precies zo vast te leggen dat je jezelf erin herkent. Dat je naar je foto kijkt en denkt: “Wauw! Dat ben ik”! En dat kun je echt niet alleen bereiken met ingewikkelde poses, lagen make-up of vele verschillende outfits.

Wat mij juist zo aanspreekt in fotografie is de puurheid, de echtheid ervan. Met foto’s leg je niet alleen een moment vast, maar ook een gevoel. Wat mij betreft is een goede foto er eentje waarin de emotie is vastgelegd zoals het is. Een oprechte schaterlach, een grappige gezichtsuitdrukking of een stevige knuffel. En wees gerust, uiteraard help ik je tijdens een shoot om het beste in jezelf naar boven te halen. Fotografie is zoveel meer dan alleen de foto: het is een beleving, een ervaring. Met foto’s leg je een bepaald gevoel vast en het is mijn passie om dit zo goed mogelijk te doen. Ik kijk er naar uit met je samen te werken!