Chantal – Zwangerschaps fotoshoot in Bussum

Kleurenpalet

Met het prachtige kleurenpalet van rood, oranje en geel is het geen ontkomen meer aan: de herfst is echt begonnen! Wat mij betreft één van de mooiste seizoenen. Voor deze zwangerschapsfotoshoot ontmoet ik Chantal en Jurgen op de parkeerplaats bij Heidezicht in Bussum.

Kledingkeuze

Tijdens het voorgesprek hebben we het over het kiezen van kleding gehad. Wat mij betreft is nog steeds het belangrijkste dat je je mooi en comfortabel in je outfit voelt. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor lange jurken, aangezien dit je lengte extra benadrukt.

Helemaal met een mooie zwangere buik maakt dit een mooi geheel. Deze prachtige mama-to-be heeft een prachtige rode jurk voor de fotoshoot aangeschaft. Een geweldige en knallende kleur zo met de kleuren van de natuur.

Spannend!

Gelukkig gaat de zwangerschap tot nu toe heel goed, Chantal is nog super fit om te wandelen. Onderweg kletsen we alvast over de komst van de baby. De naam is al enige tijd uitgekozen, de babykamer is zo goed als af en vooral alle leuke dingen zijn aangeschaft! Spannend is het wel een eerste kindje. En dat kan ik me heel goed voorstellen.

Bijzondere datum

Chantal en Jurgen hebben elkaar het ja-woord gegeven op de datum dat ze verkering kregen. Het bijzondere is dat de baby een dag voor deze datum is uitgerekend! “Het zou wel heel leuk zijn als de baby op deze dag wordt geboren, dan hoef ik nog steeds maar één datum te onthouden!” grapt Chantal. De tijd zal het leren!

Voor nu wens ik je heel veel succes met de laatste loodjes en ik ben uiteraard heel nieuwsgierig op welke datum de kleine geboren is!

Liefs, Jess